7/4/14

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ: Πρώτη παννελαδική προβολή του νέου ντοκυμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Την Πέμπτη 10/4 το απόγευμα κλείνουμε  την τηλεόραση!!!
Αφήνουμε τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ να συνεχίζουν μόνα τους να προβάλουν τη γνωστή πια «Μπαλτακειάδα». Ο στόχος τους είναι διπλός. Προσπαθούν αφενός να στηρίξουν την κυβέρνηση στην εκστρατεία της ενάντια στα δικαιώματα όλων μας και αφετέρου να ξεπλύνουν ακόμα μια φορά την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής για να την καταστήσουν άξιο κυβερνητικό εταίρο για την επόμενη μέρα.
Κατεβαίνουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Αμφιάλη, όπου η Εργατική Λέσχη Κερατσινίου Δραπετσώνας διοργανώνει την πρώτη προβολή της νέας παραγωγής των δημιουργών του Debtocracy και του Catastroika με τίτλο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. 
Το ντοκυμαντέρ αυτό μας ταξιδεύει από την Ιταλία του Μουσολίνι στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Αναδεικνύει πως, παντού και πάντα, το πραγματικό πρόσωπο του Φασισμού, όσο και αν διακυρήσσει την αντισυστημικότητά του, είναι άρρηκτα δεμένο με τα πιο ισχυρά κέντρα εξουσίας, με όλους αυτούς που ο εργαζόμενος κόσμος πρέπει να έχει διαρκώς στο στόχαστρό του.

ΣΤΙΣ 18.30 ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ – ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΣΤΙΣ 19.30 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 70 ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ

ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 
ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ