4/4/17

Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων της ΣΚΟΤ


Την Κυριακή, συμμετείχαμε μαζί με σωματεία, εργατικές λέσχες και άλλες συλλογικότητες σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΣΚΟΤ στη Μάνδρα, για να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων. Βρίσκονται από τις 20 Φεβρουαρίου σε κινητοποίηση έξω από το εργοστάσιο διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμα σε σταθερή δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

 Η εργοδοσία εκβιάζει και εξαπατά τους εργαζόμενους για να συνεχίσει να αυξάνει τα κέρδη της, με εξευτελιστικές προτάσεις για μειώσεις μισθών και εκ περιτροπής εργασία 3 μεροκάματων το μήνα, καθώς και στοχοποίηση των μελών του σωματείου με σκοπό την εγκαθίδρυση της εργολαβικής εργασίας.

 Στη συζήτηση, μας μίλησαν για το καθεστώς εργασιακής ζούγκλας που επικρατεί τόσο στη ΣΚΟΤ όσο και ευρύτερα στα εργοστάσια της δυτικής Αττικής.

 Δηλώσαμε τη στήριξή μας στη συγκέντρωση που οργανώνουν στην Ελευσίνα Τρίτη 11/4, 6μμ. 

 
Θέλουμε να ενισχύσουμε αυτό τον αγώνα με κάθε τρόπο και γι' αυτό καλούμε μαζί και με άλλες συλλογικότητες να βρεθούμε το σαββατοκύριακο εκεί να βοηθήσουμε έμπρακτα, με την συμμετοχή μας στις δράσεις γνωστοποίησης της συγκέντρωσης και με την υλική και οικονομική ενίσχυση του αγώνα τους.

Δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται!
Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων της ΣΚΟΤ