6/4/15

Καμπάνια-ένα σχολείο στο Λούγκανσκ

Η Αντιφασιστική Καμπάνια για την Ουκρανία συνεχίζει να συλλέγει φάρμακα, ρούχα, τρόφιμα και χρήματα στα πλαίσια της καμπάνιας-Ένα σχολείο στο Λούγκανσκ.
Στη περιοχή Petrovskiy του Λούγκανσκ, στο οικοτροφείο SHANS, μένουν παιδιά με ειδικές ανάγκες 4-18 ετών. Το ίδρυμα φιλοξενεί 150 παιδιά που λόγω του πολέμου στερούνται φαγητό, φάρμακα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι καθηγητές είναι απλήρωτοι 9 μήνες -λόγω της διακοπής πληρωμών των δημόσιων λειτουργών στην περιοχή του Ντονμπάς από την φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου- ενώ στην πόλη έχουν ήδη σημειωθεί θάνατοι από την πείνα.
Η Εργατική Λέσχη Κερατσινίου-Δραπετσώνας, θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στο αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας των κατοίκων του Ντονμπάς, συλλέγει φάρμακα, τρόφιμα και ρούχα για να σταλούν στο οικοτροφείο του Λούγκανσκ.


Η συλλογή θα γίνεται στο χώρο της Λέσχης (Λ. Μιαούλη 1 & Λ. Δημοκρατίας, πλ. Λαού) τις παρακάτω μέρες και ώρες:
  • Μ. Δευτέρα ώρα 7-9μμ
  • Μ. Τρίτη ώρα 5-7μμ
  • Μ. Τετάρτη στη συνέλευση της Λέσχης από τις 6μμ και μετά
(για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6930111859)

Καλούμε όλους τους συναγωνιστές και φίλους, όλους τους δημοκράτες ανθρώπους να συμβάλλουν στην πρωτοβουλία της Λέσχης δίνοντας ό,τι μπορούν απ' το υστέρημά τους. Στηρίζοντας έτσι ενεργά τον αντιφασιστικό αγώνα των κατοίκων του Ντονμπάς.