18/9/13

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!

Η γειτονιά μας, ο κόσμος της δουλειάς, οι μαθητές, η νεολαία, όλος ο αγωνιζόμενος λαός θρηνεί τον Παύλο Φύσσα, 34 χρονών, που με τη δράση και την τέχνη του πάλεψε ενάντια στο φασισμό και έπεσε νεκρός από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν και τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ με μια μαχαιριά στην καρδιά κάτω από τα βλέμματα της αστυνομίας, στη μέση της Π. Τσαλδάρη χθες βράδυ. Αυτό είναι το πρόσωπο του φασισμού και της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια στους εργαζόμενους και τη νεολαία, μέσα και έξω από τη βουλή, πάντα στο πλευρό της εργοδοσίας και του κεφαλαίου. Χτυπάνε άνανδρα με τις πλάτες του κράτους και της αστυνομίας, τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα δικαστήρια τους παρέχουν ασυλία, τους χρηματοδοτούν εφοπλιστές και βιομήχανοι με τα λεφτά που κερδίζουν από τον ιδρώτα μας. Και αυτοί ανταποδίδουν διασπώντας την εργατική τάξη σε Έλληνες και ξένους, χτυπώντας συνδικαλιστές, όπως την περασμένη Πέμπτη στο Πέραμα, στήνοντας γραφεία δουλεμπορίου, σπάζοντας τα μεροκάματα, δολοφονώντας και τρομοκρατώντας για να εμπεδωθεί το κλίμα «τάξης και ασφάλειας» που προωθεί η κυβέρνηση.
Την ίδια στιγμή προπαγανδίζει το μίσος στα προαύλια των σχολείων, διαστρεβλώνει την ιστορία πατώντας στην άγνοια και την ημιμάθεια που αναπαράγεται από τα σχολικά βιβλία, τα οποία κρύβουν τους μεγάλους εργατικούς και αντιφασιστικούς αγώνες του λαού μας, εξομοιώνουν θύτες και θύματα, αθωώνουν τους Χίτες και τους ταγματασφαλίτες συνεργάτες των γερμανών κατακτητών.
Η θεωρία των δύο ακρών που προπαγανδίζει η κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ των εργολάβων και των εφοπλιστών δεν πείθει κανέναν και δεν μπορεί να αμαυρώσει τους λαϊκούς αγώνες. Το άκρο είναι ένα: ακραία φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, αποκλεισμός από την παιδεία, την υγεία το ρεύμα και το νερό, το καλλιεργούμενο μίσος και ο ρατσισμός. Η ακραία αντίθεση ανάμεσα στον πλούτο των λίγων και τη φτώχεια των πολλών, ανάμεσα στις δυνατότητες της εποχής μας και τη σύγχρονη σκλαβιά που επιβάλει ο καπιταλισμός.
 Έξω οι φασίστες από τα συνδικάτα,  τα σχολεία και τις γειτονιές! 
   
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 
ΣΗΜΕΡΑ 18/9 ΣΤΙΣ 18:00
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 60 ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ